luni, septembrie 16

COVID-19: Activitatea şcolii Şt. O. Iosif a fost suspendată!

MĂSURI. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galați a adoptat astăzi, 21.10.2020, următoarele decizii cu privire la unitățile de învățământ din județul Galați:
➡️Se aprobă scenariul I (VERDE) de funcționare, începând cu data de 22.10.2020, pentru unitatea de învățământ Școala Gimnazială ”Sfântul Gheorghe”, comuna Cuca;
➡️Se aprobă scenariul I (VERDE) de funcționare, începând cu data de 22.10.2020, pentru unitatea de învățământ Grădinița cu program normal ”Sfântul Gheorghe”, comuna Cuca;
➡️Se aprobă scenariul II (GALBEN) de funcţionare, începând cu data de 22.10.2020, pentru unitatea de învăţământ: Grădinița cu program normal Nr. 10, din mun. Galați, județul Galați.
➡️Se suspendă până la data de 28.10.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor clasei a X-a E din cadrul unității de învățământ: Colegiul Național “Costache Negri”, din municipiul Galați, județul Galați. Continuitatea activității școlare va fi asigurată în sistem online.
➡️Se suspendă până la data de 30.10.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a tuturor elevilor de gimnaziu din cadrul unității de învățământ: Școala Gimnazială Nr. 10, din municipiul Galați, județul Galați. Continuitatea activității școlare va fi asigurată în sistem online.
➡️Se suspendă până la data de 03.11.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor clasei a XII-a B din cadrul unității de învățământ: Liceul cu Program Sportiv, din municipiul Galați, județul Galați. Continuitatea activității școlare va fi asigurată în sistem online.
➡️Se suspendă până la data de 30.10.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor claselor: a III-a A, a III-a B, a IV-a A, a IV-a B, a V-a A, a V-a B, a VIII-a B și pregătitoare din cadrul unității de învățământ: Școala Gimnazială “Ștefan Octavian Iosif”, municipiul Tecuci, județul Galați. Continuitatea activității școlare va fi asigurată în sistem online.
SURSA: Prefectura Județului Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *