joi, septembrie 19

Oportunităţi de muncă pentru tinerii tecuceni

Primăria Tecuci a lansat spre concurs trei posturi în cadrul instituţiei, pe durată nedeterminată, în trei compartimente diferite.

Pentru două dintre aceste posturi, nu este solicitată experienţa în domeniu, posturi ce pot deservi locuri de muncă pentru tinerii absolvenţi de facultate din Tecuci sau împrejurimi.

Condiții de participare pentru funcția publică de execuție de consilier, clasa I, grad profesional superior din cadrul Corpul de Control al Primarului:


Studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice, inginereşti sau administrative; Vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minim 7 ani.

Pentru funcţiile publice de execuție de consilier, clasa I, grad profesional DEBUTANT din cadrul Biroului Fonduri Europene, SSM şi Comp. Administrare Reţele din cadrul Serv. Buget Contabilitate:

Studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice, inginereşti sau administrative; Vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: 0 ani.

Bibliografia și fișa postului se regăsesc pe pagina instituției.

Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *