joi, septembrie 19

Ce spun astrele despre saptamana 8 – 14 februarie

Horoscop

Berbec
   Primele 2 zile din saptamana vor face aduce rezolvari multor lucruri, insa zilele de la mijlocul saptamanii vor aduce momente mai tensionate, poate si dezamagiri din partea apropiatilor. Weekend-ul insa, vine cu nevoia de a digera cele petrecute, posibil cu nevoia de a vorbi cu cineva despre ce s-a intamplat.

Taur
    Luna romantismului se observa, veti primi complimente, cadouri, atentii, asa ca relaxati-va. Nu este indicat sa faceti planuri de afaceri, sau sa participati la oferte mari, de aceea este indicat sa va bucurati de aceasta saptamana si de atentia primita.

Gemeni
   Certurile din aceasta perioada nu iti vor ocoli viata. Cauti un semn de sus, si il vei gasi, insa fii condescent, chiar de crezi ca adevarul este alaturi de partea ta, va trebui sa il interpretezi corect, inainte de a il putea pune ca raspuns asupra intrebarilor tale.

Rac
Atentie sporita, pe asta se bazeaza aceasta saptamana. Comunicati mai putin cu colegii de munca, planifica ceva nepotrivit cu dvs. Fiti atenti si la persoanele din jur, poti deschide conflicte taioase foarte usor, asa ca gandeste-te de 10 ori inainte de a spune ceva.

Leu
   Auto-dezvoltarea, cresterea si bunul gust vor fi pe primul plan al dvs. Cartile, cursurile despre cresterea personala nu vor lipsi din mana dumneavoastra, cum nu va lipsi nici vopseaua, deoarece incercati sa rezolvati toate problemele casnice, asa ca ar fi un moment bun pentru renovare.

Fecioara
Aceasta perioada va aduce mai multe oferte si atentii din partea persoanei iubite, insa te poate surprinde si intr-un mod neplacut. Ai grija la starea ta de spirit, alege raspunsurile la intrebari cu atentie si rabdare, nu te grabi.

Balanta
E timpul sa ai mai multa incredere in tine. Stima da de sine e in scadere, asa ca nu iti fie teama sa iti suni prietenii, sau sa iesi la un salon, sau daca e posibil, sa incepi o noua relatie. Important e sa fii chibzuit sis a nu irosesti banii.

Scorpion
   Din nefericire, aceasta perioada nu este una roz, ci din contra, este una gri. Veti avea dusmani, asa ca nu va fie frica in a va exprima punctul de vedere, dificultati cu banii, insa le veti depasi. Sigur, nu acelasi lucru se poate spune si despre sfera iubirii, acolo sunt prezise discordii.

Sagetator
   E timpul sa iti planifici o calatorie bine meritata. De ce sa nu te distrezi? Ai muncit din greu. Sigur, in primele zile vei avea probleme financiare, insa le vei duce la capat cu ingeniozitatea ta, asa ca planfica-ti o mini-vacanta, sau chiar o calatorie. Ai grija la comportamentul celor din jur, sa nu ratezi ceva.

Capricorn
    Se asteapta o graba la locul de munca pentru a face fata, lasati deoparte treburile casnice. Astrologii  sfatuiesc familia Capricornilor sa faca compromisuri mai des. In caz contrar, certurile din familie vor continua mult timp. Iesiti din oras in weekend, este cea mai buna solutie pentru linistea familiei.

Varsator
   Odihna va trebui sa domine in aceasta perioada asupra dumneavoastra. Va trebui sa spuneti nu asupra dietelor, si chiar a sportului. Relaxati-va doar, si bucurati-va de aceasta perioada, deoarece corpul nu va mai suporta energie negativa.

Pesti
   Orice proceduri de diagnostic legate de sanatate vor fi acum informative. Nu luati asupra dvs. problemele colegilor de munca, atunci va fi dificil sa le rezolvati. Nu va fortati prea mult, altfel leziunile vechi se vor face simtite .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *