vineri, septembrie 20

Ce spun astrele pentru această săptămână?

Berbec
 Ești în vervă în această săptămână și dornic de schimbări personale majore. Susține-ți punctele de vedere și nu te lăsa impresionat de aparentele bune intenții ale celor din preajma ta. Primești bani, cadouri sau favoruri, dar apar în paralel și cheltuieli deosebite. Este vorba despre debutul unei etape noi de viață, de o cu totul altă anvergură. În plan financiar, se conturează schimbări, în sensul că apar oportunități de câștig din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă.

Taur
    Se prefigurează schimbări majore pe toate planurile vieții, așa încât, gândește-te bine încotro dorești să te îndrepți cu adevărat. Este foarte important ceea ce gândești, plănuiești sau faci în aceste zile, pentru că sunt momente deosebite de a porni pe noi direcții personale sau profesionale. Ai nevoie de odihnă, detașare de forfota cotidiană și de a sta de vorbă cu tine însuți. Cheltuieli majore, însă primești și bani de la serviciu. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că se pot evidenția afecțiuni ale sistemului renal și ale segmentelor capului.

Gemeni
Sunt zile bune pentru a te retrage în locuri liniștite, pentru a medita în taină la relațiile și situațiile în care ești implicat. Odihnește-te și îngrijește-te corespunzător, deoarece se pot evidenția afecțiuni ale gâtului și ale sistemului renal. Ai nevoie de o nouă filozofie de viață, acum fiind momente excelente pentru a te orienta spre alte valori morale și spirituale. Sunt momente bune pentru trasarea unor noi planuri de viitor.

Rac
  Se conturează finalul unei etape profesionale, fie prin rezolvarea unor sarcini de lucru, fie prin schimbarea relațiilor cu șefii și a statutului tău social. Noutăți în relațiile cu prietenii și în relațiile cu persoanele care te sprijină în proiectele profesionale. De asemenea, se poate contura un nou proiect la locul de muncă, proiect care se va desfășura pe cel puțin un an de zile. În a doua parte a săptămânii, vei avea nevoie de odihnă și de a te gândi pe îndelete la ce îți dorești cu adevărat de acum încolo. Discuții aprinse cu șefii, cu autoritățile, un carusel de situații dificil de gestionat la prima vedere.

Leu
   Este posibil să primești sarcini de lucru noi, o funcție de conducere sau chiar sunt șanse să abordezi un nou domeniu profesional, un nou loc de muncă. Apar noutăți referitoare la străinătate, fie că este vorba despre o călătorie, fie că iei legătura cu cineva aflat în alte colțuri ale lumii. Este rost de discuții cu persoanele aflate în străinătate sau la mare depărtare de tine. Totuși, ar fi bine să analizezi pe îndelete ceea ce se petrece în zona socio-profesională, să te sfătuiești cu cineva avizat și apoi să decizi în consecință. Rezervă momente de odihnă și gândește-te pe îndelete la nevoile tale reale.

Fecioara
   Foarte evidente sunt relațiile cu străinătatea, abordarea unor forme de școlarizare pe termen lung, dar și orientarea spre o nouă filozofie de viață. Gândirea și comunicarea sunt distorsionate, așa încât ar fi bine să eviți luarea deciziilor majore și implicarea în discuții de anvergură. Se conturează o noută etapă financiară, fie prin rezolvarea unor datorii, fie prin obținerea unor venituri suplimentare. Se recomandă prudență, pentru că există riscul să cheltuiești tu mai mult pe mofturile sau daunele celor dragi.

Balanta
   Se conturează noutăți financiare, la secțiunea bani, bunuri comune cu partenerul de viață, colaboratorii și neamurile. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață sau cu colaboratorii, dar și separări și desprinderi de unele parteneriate. Provocările dinspre segmentul socio-profesional îți vor aduce recunoașterea meritelor din cadrul unui colectiv de lucru. Se încheie o etapă partenerială, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Scorpion
Se conturează schimbări majore la locul de muncă, fie prin plecarea sau sosirea unor colegi, fie prin schimbarea condițiilor de muncă. De asemenea, este posibil să primești o ofertă de colaborare, care va atrage după sine schimbări în plan personal. În a doua parte a săptămânii, apar cheltuieli comune cu alții și discuții pe marginea planurilor de investiții. Dozează-ți eforturile, analizează bine situația în care te afli la serviciu și evită dialogurile contradictorii. O săptămână foarte interesantă în plan profesional!

Sagetator
La locul de muncă apar noutăți, fie prin schimbarea condițiilor de muncă, fie pur și simplu, îți vei modifica tu concepțiile și atitudinea față de muncă și implicațiile ei. Apar cheltuieli și discuții importante pe tema banilor și bunurilor administrate în comun cu alții. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului respirator și pe cele ale sistemuluiuro-genital, fiind posibile consultații și analize medicale. Se prefigurează finalul unei etape sentimentale, poate chiar și finalul unei relații ce durează de ceva vreme. Se întrezăresc discuții importante cu persoanele dragi.

Capricorn
       În primele zile ale săptămânii este nevoie să te ocupi de curățenii generale, reparații, îmbunătățirea condițiilor domestice, vânzarea sau achiziționarea de bunuri patrimoniale. O relație amoroasă veche se poate reactualiza în chip nebănuit sau există și varianta să pornești o relație nouă cu cineva cunoscut de curând. Spre finalul perioadei analizate vei fi nevoit să te ocupi de relațiile parteneriale. Sunt momente bune pentru a finaliza demersuri familiale și patrimoniale alături de membrii familiei.

Varsator
Schimbări în spațiul de locuit, vânzarea sau achiziționarea de bunuri patrimoniale, discuții importante cu membrii familiei și cu neamurile, surprize de proporții. Discuții ample, călătorii pe distanțe scurte, implicare în activități intelectuale și în realizarea unor documente oficiale. Este vorba despre rezolvarea sau finalizarea unor situații în care ești implicat alături de persoanele apropiate: rude, prieteni, colegi de serviciu. Acțiuni comune cu persoana iubită și cu copiii, abordarea unor hobby-uri împreună cu cei dragi.

Pesti
   Cheltuieli pe de o parte, primirea salariului, a unei prime sau a unor favoruri dinspre segmentul muncii, pe de altă parte. Selectează prioritățile, pentru că există riscul să chetuiești sume mari de bani pe te miri ce. Totuși ar fi bine ca deocamdată să analizezi bine ceea ce se petrece în cercul tău de apropiați și să decizi în consecință abia spre finalul acestei săptămâni. Relațiile cu anturajul apropiat se schimbă, în sensul că, fie te desprinzi de unii, fie de apropii de alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *