duminică, septembrie 8

VIDEO: Două autoturisme s-au ciocnit puternic după ce un conducător auto a forțat culoarea semaforului

Actualizare 20.07.

În data de 17 iulie, în jurul orei 18:10, o femeie, în vârstă de 27 ani, din municipiul Ploiești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Petrașcu, din municipiul Tecuci, a pătruns pe culoarea roșie a semaforului electric în intersecția cu strada Ecaterina Teodoroiu și a acroșat un alt autoturism condus de un tânăr de 20 ani, din municipiul Tecuci.

În urma acestui eveniment rutier au rezultat doar pagube materiale. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Față de conducătoiarea auto s-a luat măsura reținerii permisului de conducere în vederea suspendării și a fost sancționată contravențional.

 

Incidentul s-a petrecut pe data de 17.07, în intersecția dintre străzile Gheorghe Petrașcu cu Ecaterina Teodoroiu (CINA), în jurul orei 18.

În imagini se observă cum șoferul autoturismului marca BMW, o femeie în jurul vârstei de 30 de ani, a forțat culoarea galbenă a semaforului și a pătruns în intersecție cu viteză, lovind un alt autoturism.

În urma impactului nu s-au înregistrat victime însă, pasagerul care se afla în BMW alături de femeie, a devenit recalcitrant și a încercat să-l intimideze pe al doilea participant la trafic.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *