vineri, septembrie 20

Moarte suspectă în comuna Matca

În data de 25 iulie, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe strada 1 Mai din comuna Matca, județul Galați, un biciclist a căzut pe acostamanet și se află în stare de inconștiență.

În scurt timp, la fața locului au ajuns polițiști din cadrul Biroului Rutier Tecuci precum și un echipaj SMURD în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă din păcate, chiar și după efectuarea manevrelor de resuscitare, s-a constatat decesul persoanei.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul, care nu avea niciun act de indentitate asupra sa și care nu era cunoscut în comuna Matca, cu vârsta aproximativă de 55-60 ani, ar fi căzut pe stradă în timp ce mergea pe bicicletă, fără ca acesta să fie accidentat în vreun fel de un alt particant la trafic, întrucât bicicleta nu prezenta niciun fel de avarie.

Ulterior, în cursul aceleași zile, s-a stabilit identitatea bărbatului, fiind vorba de o persoană cu vârsta de 64 ani, domiciliat în municipiul Bârlad, județul Vaslui.

În cauza de față s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *