vineri, septembrie 20

Doi tecuceni au câștigat etapa județeană a Marșului Factorilor Poștali

Sâmbătă, 31 Iulie, a decurs competiția Marșul Factorilor Poștali, etapa locală pe județe. În cadrul acestei competiții au participat 23 de persoane, 16 femei și 7 bărbați.

La linia de start au ajuns primii doi tecuceni, Valentin Coman (OZP Tecuci) a ocupat al doilea loc în cadrul competiției și Daniel Mocanu (OP Tecuci 1) a reușit să obțină locul I.

Marșul Factorilor Poștali este o competiție profesional-sportivă, organizată în fiecare an de către Compania Națională Poșta Română și al cărei debut a avut loc în anul în anul 1977, la București. Concursul se desfășoară în două etape, județeană și națională, mii de salariați poștali din întreaga țară aliniindu-se, an de an, la start.

Primii 5 poștași și primele 3 poștărițe de la faza națională vor reprezenta CNPR, în toamnă, la Balcaniada Factorilor Poștali, nivel la care românii au câștigat zeci de medalii, în decursul anilor. În urmă cu trei ani, la Karaman (Turcia), poștașii români au cucerit un set complet de medalii balcanice: aur în proba feminină pe echipe, argint și bronz în cea individuală feminină, relatează publicația locală Viața Liberă.

Sursă foto: Viața Liberă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *