joi, septembrie 19

O femeie de 28 de ani a fost lovită cu mașina pentru un loc de parcare. Femeia a fost transportată la spital de la sediul poliției

             La data de 17 august a.c., o femeie, de 28 de ani, din municipiul Tecuci, a sesizat Poliția Municipiului Tecuci cu privire la faptul că, conducătorul unui autoturism ar fi lovit-o în mod intenționat cu autovehiculul, în timp ce se afla într-o parcare din localitate.

Polițiștii au demarat imediat cercetările, stabilind că, în cursul zilei, în jurul orei 11.20, femeia ar fi coborât din autoturismul său, care se afla în parcare, și, observând un alt loc de parcare liber, s-ar fi așezat în dreptul acestuia, cu intenția de a-l reține pentru autoturismul cu care circula tatăl său și care fusese, momentan, blocat în trafic, într-o coloană de autovehicule. În acest timp, un bărbat, de 51 de ani, aflat la volanul altui autoturism, ar fi intenționat să parcheze în acel loc și, în urma refuzului femeii de a se da la o parte, ar fi lovit-o pe aceasta, cu autovehiculul, de două ori.

             Întrucât, la sediul poliției, femeia a acuzat o stare de rău, a fost solicitată ambulanța care a transportat-o la spital.

Conducătorul autoturismului implicat în incident a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe și desfășoară activități pentru a stabili împrejurările în care s-a produs fapta.

Sursă Foto: Arhivă TNR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *