joi, septembrie 19

Siropuri românești produse lângă Tecuci

Sirop S Z C este o fabrică de siropuri româneşti, formată dintr-o echipă tânără, care a luat naştere în dorinţa de a oferi fiecărei cafenele sau restaurant un produs 100% Românesc, un produs de cea mai înaltă calitate. Astfel pentru început avem un numar de 9 siropuri pe bază de zahăr (în curând vom mai adăuga şi alte arome ).

Pentru a aduce la forma finită acest produs, s-a lucrat peste jumătate de an la reţetă şi coloristică, astfel s-a ajuns la acest produs perfect pentru a da un gust deosebit băuturilor.

Ca şi arome sunt următoarele: caramel, cocos, vanilie, tiramisu, ciocolată, biscuiţi, fistic, căpşuni şi portocale cu mandarine.

Avantajele folosirii acestui sirop sunt urmatoarele:

  1. În primul rând este un produs 100% Românesc
  2. Sticla este de 0.75 L
  3. Fiind un sirop din zahăr ( nu din îndulcitori ), cu esenţe naturale, la fiecare cafea de exemplu veţi folosi mai puţin sirop ca deobicei  ( ex: în loc de 30ml la cafea veţi folosi max 20ml ).
  4. Şi nu în ultimul rând preţul.  23 Lei/ sticlă

Pentru a vizualiza produsele puteţi accesa site-ul nostru https://siropszc.ro/ ( pe site e mai mult pentru cine comanda pentru casa)

Vin ambalate în baxuri de câte 6 sticle, cu despărţitor între ele.

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la numărul de telefon : 0765366239 sau ne puteţi trimite mail pe: [email protected]

       

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *