joi, septembrie 19

VIDEO: Scandal cu bâte în centrul Tecuciului. Jandarmii au intervenit de urgență

Astăzi, 3 septembrie, în jurul orei 13:30, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza municipiului Tecuci a fost direcționat de către Dispeceratul poliției în bld. Victoriei, unde se reclama un scandal.

La fața locului, jandarmii au identificat trei persoane, doi adulți și un minor, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că doi dintre aceștia, un bărbat în vârstă de 33 ani, din Focşani, aflat sub influența alcoolului și un tânăr în vârstă de 16 ani, din Tecuci, au intrat pe terasa unui local și au început să ceară clienţilor bani. Una dintre persoanele aflate pe terasă ia rugat pe cei doi să părăsească localul şi să nu mai agaseze clienţii.

În acel moment cei doi au început să înjure și să amenințe cu acte de violenţă clienţii terasei. Minorul a ieșit de pe terasă și a revenit cu o bâtă din lemn cu care a încercat să lovească bărbatul care le solicitase să părăsească terasa. Un trecător a văzut toată scena și a apelat forțele de ordine.

Cele două persoane au fost scoase afară de pe terasa localului și legitimate de către jandarmi.

În timpul legitimării, minorul a încercat să împingă bărbatul care le-a atras atenția, moment în care unul dintre jandarmi a intervenit, l-a oprit și l-a îndepărtat de la fata locului.

Cei doi au fost conduși de către jandarmi la sediul poliție unde au fost sancționați contravenţional pentru injurii, ameninţări cu acte de violenţă, participare la scandal și apelarea în mod repetat la mila publicului.

Sursă VIDEO: Știri Tecuci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *