joi, octombrie 17

Comisarul șef de poliție, Mitică Petcu, condamnat definitiv pentru luare de mită

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Mitică Petcu, comisar-şef de poliţie în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Galaţi, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită în formă continuată (16 fapte de luare de mită).

Alte trei persoane care l-au mituit pe poliţist au primit pedepse între un an şi şase luni şi doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită. Hotărârea a fost pronunţată pe 17 ianuarie.

”În perioada ianuarie – martie 2020, inculpatul Petcu Mitică, în calitatea menţionată mai sus, ar fi primit, de la mai multe persoane, diferite sume de bani (cuprinse între 50 de lei şi 300 de lei) şi alte bunuri, care nu i se cuveneau, pentru programarea a candidaţilor la examenul pentru obţinerea permisului de conducere, înmatricularea cu prioritate a unor autoturisme şi preschimbarea fără programare a permisului de conducere”, susţin procurorii. Parchetul a pus sub sechestru mai multe sume de bani ridicate de la comisarul şef Mitică Petcu.

Sursa: adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *