vineri, octombrie 18

Un polițist băut și drogat a furat un autoturism și l-a condus 5 km

Un agent de poliţie din Teleorman este cercetat penal pentru mai multe infracţiuni.Omul legii este acuzat că a furat o maşină pentru a ajunge acasă, dar şi că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor.

Incidentul s-a petrecut la 6 dimineaţa, când poliţistul de 27 de ani a dorit să plece acasă de la o petrecere. Cum nu avea cum, a furat maşina unui curier care livra mâncare. Agentul a fost urmărit şi oprit în trafic chiar de colegii lui, după ce parcursese aproximativ cinci kilometri, conform Digi24.

Omul legii a fost testat pentru consum de alcool şi droguri, iar ambele teste au fost pozitive, spun anchetatorii. Poliţistul a fost dus la IML pentru a i se preleva probe.

Din primele informaţii, el avea o alcoolemie de 0,35 miligrame în aerul expirat şi ar fi consumat heroină.   Pe numele lui a fost deschis dosar penal. În prezent el este în libertate, dar va fi chemat la audieri. Totodată, faţă de el a fost dispusă şi cercetarea disciplinară, nemaiavând voie să lucreze momentan ca agent în teren.

Sursă: Adevărul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *