vineri, septembrie 20

Student în anul 2 la teologie, militarul jefuit se uita la o slujbă pe telefon, în timpul serviciului

Ies la iveală detalii șocante în cazul militarului din Mamaia-Sat căruia i-au fost furate mitraliera și muniția aferentă. Student la teologie în anul doi, bărbatul se uita la o slujbă religioasă în momentul în care a fost atacat de un individ mascat.

 

Informația a fost confirmată de procurorii militari.

 

Procurorii militari au confirmat în urmă cu puțin timp că soldatul a declarat la audieri că nu era atent în post. Urmărea pe telefon o slujbă religioasă transmisă în direct pe o rețea socială.

 

Tocmai de aceea a și fost luat prin surprindere atunci când individul mascat a intrat la el în post, i-a luat pușca mitralieră, cele 30 de gloanțe de război și a dispărut.

 

Totodată atanchetatorii iau în calcul şi ipotezele conform cărora soldatul atacat ar fi pierdut de fapt arma ori ar fi fost mână-n mână cu presupusul agresor mascat.

 

Suspiciunile sunt întărite de faptul că militarul s-ar fi contrazis în declaraţii şi ar fi venit cu mai multe variante ale poveştii. Anchetatorii presupun că atacatorul știa bine zona și nu este exclus să-l fi cunoscut și pe soldat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *