joi, septembrie 19

Tecucean reținut pentru trafic și consum de droguri. Bărbatul a fost prins și reținut de polițiștii și procurorii din Vrancea

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au depistat în flagrant delict un bărbat bănuit de trafic și consum ilicit de droguri de mare risc.

 

Miercuri, 6 aprilie, poliţiştii au realizat o acţiune de prindere în flagrant delict, în trafic, în municipiul Tecuci. Astfel, a fost depistată o persoană, în vârstă de 24 de ani, care avea asupra sa 8 grame de cocaină, iar alte 2 grame ar fi intenţionat să le comercializeze.

 

În urma controlului corporal efectuat asupra celui în cauză, polițiștii au găsit 8 grame de cocaină și 900 de euro, care ar proveni din comercializarea unor substanțe interzise.

 

Totodată, trei mandate de aducere au fost puse în executare.

 

Ulterior, pentru documentarea activităţii infracţionale a persoanei în cauză, au fost efectuate 2 percheziţii domiciliare, în municipiul Tecuci. Astfel, în urma probelor administrate în cauză, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vrancea.

 

Ieri, 7 aprilie, instanța a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

 

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic și consum ilicit de droguri de mare risc.

 

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, potrivit I.P.J. Vrancea.

 

Gabriel M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *