sâmbătă, octombrie 19

UPDATE | Paznicul de la Spital a fost lovit cu pumnul în fața de cel care filma

Răsturnare de situație în cazul scandalului de la spital. Agentul de pază care ar fi amenințat și agresat un vizitator cu bâta, a fost lovit cu pumnul în fața, după ce a intervenit la solicitarea personalului medical, pentru ca presupusa victimă făcea scandal.

În urma acestui conflict, agentul de pază s-a ales cu dosar penal pentru abuz în serviciu, iar cel care filma s-a ales cu dosar penal pentru ultraj. De asemenea, a fost sancţionat contravențional cu o amenda de 1 000 lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Comunicat I.P.J. Galați

La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, de către un bărbat, despre faptul că ar fi fost agresat de personalul de pază al Spitalului Municipal „Anton Cincu” Tecuci.
Polițiștii au mers imediat la fața locului, unde au identificat atât apelantul, cât și agentul de pază.
În urma verificărilor, s-a stabilit că agentul de pază a fost solicitat de personalul medical să intervină, întrucât bărbatul în cauză provoca scandal în spital. Cu ocazia intervenției, agentul de pază ar fi fost lovit cu pumnul în zona feței.
Ca urmare, în cauză, a fost întocmit dosar penal atât pentru comiterea infracțiunii de abuz în serviciu, cât și pentru cea de ultraj.
Totodată, bărbatul care ar fi provocat scandal a fost sancționat contraventional cu amendă în valoare de 1 000 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Știre inițială

La Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci, legea se face cu pumnul și bâta. În spațiul public a apărut un filmuleț cu paznicul spitalului, care împinge si amenință cu o bâtă persoana care filmează.

Cu siguranță, acea bâtă nu face parte din dotarea legală a agentului de pază, fiindcă, potrivit legi 333/2003, paznicul poate să aibă asupra sa bastoane de cauciuc sau tomfe, nicidecum o bâtă.

De asemenea, în incinta spitalului, filmarea și înregistrarea sunt permise. Este o instituție de interes public, nu este o bază militară sau un spațiu privat.

Așteptăm un punct de vedere din partea spitalului.

VIDEO: https://youtube.com/shorts/i31i6xoxIDQ?feature=share

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *