vineri, septembrie 20

Accident rutier la Barcea. O căruță a ieșit în fața unei mașini

Accident rutier, în această după-amiaza, la Barcea. Un căruțaș, de 69 de ani, a fost transportat de urgență, la spitalul din Tecuci, fiind rănit la fața, pentru că nu a acordat prioritate unei mașini care circula regulamentar.

La data de 18 iunie, în jurul orei 15, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Liești au fost sesizați, prin apelul unuic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada Mihai Eminescu, din comuna Barcea.

După primele verificări făcute de polițiști la fața locului, s-a stabilit că, în accidentul care s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, de 21 ani și o căruță condusă de un bărbat, de 69 de ani, din impact, rezultând rănirea acestuia din urmă.

Conducătorul auto are permis de conducere valabil, a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind 0. Din cauza rănilor pe care le avea, bărbatul de pe căruță nu a putut fi testat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Calul căruțașului este bine. A fost dus acasă de soția acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *