vineri, octombrie 18

Tecucenii vor avea un spital nou. Anunțul făcut de CJ Galați

Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi anunță că a demarat procedurile pentru construirea unei clădiri noi la Spitalul Municipal „Anton Cincu” Tecuci. Președintele CJ Galați, Costel Fotea susține că a 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚𝐭  𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐧𝐨𝐢𝐢 𝐜𝐥𝐚̆𝐝𝐢𝐫𝐢. Se vrea construirea unui spital nou, cu saloane și săli de tratament moderne.

 

„Este o veste extraordinară pentru zeci de mii de pacienți de la Tecuci și din localitățile limitrofe. După finalizarea acestor studii, vom aproba indicatorii tehnico-economici, vom avea o valoare estimată a acestei investiții și vom demara licitația pentru desemnarea unui constructor.” Declară  Președintele CJ Galați, Costel Fotea.

 

 

Există  un teren disponibil în curtea spitalului, de aproximativ 2000 de mp, unde va fi realizată noua construcție.Clădirea principală a spitalului, în care funcționează inclusiv blocul operator și terapia intensivă, are o vechime de peste 100 de ani. În noua clădire a spitalului vor funcționa: chirurgia, ortopedia, medicina internă, blocul operator, terapia intensivă, radiologia și laboratorul de analize medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *