joi, septembrie 19

Neamuri puse în funcții publice la Tecuci

Pe data de 16 decembrie, s-a desfășurat în taină o ședință de Consiliu Local, cu ușile închise, fără spectatori și fără camere de filmat. Surse din interiorul partidelor politice din Consiliul Local, confirmă marea trădare, în beneficiul primarului Tecuci. Se vehiculează că, doi consilieri afiliați PSD, U.C. și N.V. au votat pe sub mână, dar și la vedere, mai multe proiecte trecute pe completarea ordinii de zi de către primarul Municipiului Tecuci. 

 

Proiectele de Hotărâre au vizat demiterea directorilor Companiei de Utilități Publice și din cadrul S.C. Piețe Prest Tec SRL, înșurubând posibili directori PNL.

 

Iudele din Consiliul Local, respectiv U.C care ar fi primit presupusa sumă de 60.000€ și N.V (șefă de sindicat la spital) ar fi primit 5.000€ și sprijin pentru un post de conducere viitor.

Update

Noi detalii au ieșit la iveală în urma trădării din rândul consilierilor PSD. Ursulică Constantin  este cumătru cu primarul GEGI, iar Nacu Violeta este mâna dreaptă  a soției domnului Ursulică.

 

Ambii au votat pentru demiterea directorilor Companiei de Utilități Publice și din cadrul S.C. Piețe Prest Tec SRL, în favoarea unor  directori de la PNL. Deja s-a aflat că unul dintre noii directori de la S.C. Piețe Prest Tec SRL este socrul primarului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *