joi, septembrie 19

Rămas bun, doamna profesoară!

Cu mare durere în suflet, colectivul de cadre didactice al Școlii Gimnaziale ,,Anghel Rugină” anunță că a plecat dintre noi un slujitor împătimit al școlii, d-na profesor de limba română, Chitic Sanda.

Doamna profesoară a fost un pedagog desăvârșit și un om de o înaltă ținută morală prin mâna căreia au trecut zeci de generații de elevi călăuziți de cunoștințele dumneaei, dar și de principiile morale și umane pe care le-a transmis cu fermitate, fiind un reper de conduită umană pentru întreaga comunitate în care a trăit.

Noi, profesorii de la Școala Gimnazială ,,Anghel Rugină” ne exprimăm tristețea profundă și transmitem condoleanțe familiei îndurate pentru pierderea imensă.

Pentru generațiile de elevi pe care i-a slujit cu devotament și abnegație va rămâne amintirea faptelor sale care au lăsat în suflete urme adânci, adevărate comori despre care nu putem vorbi, dar pe care le simțim și le prețuim zilnic.

Rămas bun, doamna profesoară! Vă vom purta mulți ani în suflet o amintire vie și luminoasă, amintirea unui Om care ne-a marcat existența.

Dumnezeu să vă odihneasca în pace!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *