joi, septembrie 19

Tecucenii vor fi datori 20 de ani! Peste 1 miliard de lei vom plăti lunar pentru NIMIC!

Împrumutul de 300 de miliarde de lei contractat de vechea administrație a fost revalidat! În ultima ședință de Consiliu Local, consilierii PNL au votat cu mare bucurie bugetul pentru 2023 și au revalidat împrumutul de 300 de miliarde de lei pentru primarul GEGI.

Tecucenii vor plăti vreme de 20 de ani pentru 5 străzi asfaltate la prețuri de autostradă, asfaltări făcute de aceleasi firme de casă ale PENELE. Nici nu mai încape discuția că viitorul câștigător al licitației pentru asfaltare va fi BRIALBET, firma vărului de la Corod.

SUSPENDAREA împrumutului a fost una dintre promisiunile de campanie ale primarului „facebook” dar ajuns la putere se pare că s-a răzgândit în defavoarea tecucenilor.

Dobânzi, comisioane și alte taxe, în valoare de peste 1.3 miliarde de lei vechi, vor fi suportate LUNAR din banii tecucenilor, bineînțeles prin CREȘTEREA TAXELOR!

Primăria nu ar putea suporta acest împrumut dacă nu va majora impozitele și taxele, dar ce mai contează când vom avea asfalt!

Rata de colectare a taxelor este extrem de mică, iar noi, cei buni platnici, vom suporta toate costurile.

Mulțumim pentru NIMIC!

Înainte de a deveni PRIMAR, GEGI se opunea vehement împrumutului de 300 de miliarde de lei, astăzi, parcă nu l-ar refuza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *