vineri, septembrie 20

REVOLTĂTOR. O echipă de muncitori de la Primărie curăță terenul privat al cumnatului primarului

O echipă de muncitori și mai multe utilaje aparținând CUP (Compania de Utilități Publice, subordonată primăriei) au fost folosite astăzi pentru curățarea unui teren privat. Terenul aparține cumnatului primarului PNL-GEGI, G. Crișan, patronul KLIGOR.

Gabriel Crișan este unul dintre candidații PNL pe listele Consiliului Local în 2020 și rudă apropiată cu actualul primar. Accesul indirect la puterea din primărie a fost arătat chiar din primul an de mandat, când, GEGI a dat curs primului proiect de reabilitare chiar în zona unde își desfășoara activitatea magazinele KLIGOR (zona interblocuri Agricol).

Angajații CUP, plătiți din banii tecucenilor dau curs jocurilor puterii și se supun ordinelor primarului de a efectua muncă pe proprietatea privată a apropiaților lui GEGI.

Surse din interiorul CUP au relatat că nu ar exista niciun contract de prestări servicii pentru această acțiune, totul fiind realizat GRATUIT, în afara orelor de program.

 

Chiar dacă CUP Tecuci, la cerere și contra cost,poate RIDICA gunoi sau orice fel de materiale, acest lucru se face după ce acesta se afla pe domeniul PUBLIC.

Ceea ce au făcut cei de la CUP Tecuci cu acordul primarului se numește “muncă în folosul și interesul propriu” sau, cum definește CODUL PENAL, abuz de putere”.

Totodată, în poze se vede clar faptul că tractorul de la CUP Tecuci face curățenie pe acel teren privat, mormanul de deșeuri fiind încărcat într-o autoutilitară privata a firmei GEGI.

Colac peste pupăză, la aproape 3 luni de când primarul PNL-Gegi are MAJORITATE în Consiliul Local Tecuci, numindu-și directorii la societăți, apar dovezi din care reiese FURTUL DIN BANI PUBLICI.

 

Mai jos regăsiți achiziții făcute de CUP Tecuci de la firma primarului PNL-GEGI:

Știre în curs de actualizare.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *