luni, septembrie 16

Publicația TECUCENI este cea mai citită în mediul online din Tecuci

Datorită activității obiective despre educație, politică locală și cele mai noi informații din Tecuci și împrejurimi, perfromanțele publicației noastre nu ezită să apară.

În prima jumătate a anului 2023, publicația online TECUCENI a fost cea mai citită platformă din mediul online, din zona Municipiului Tecuci și împrejurimi.

Cu peste 3.000.000 cititori pe platformele de socializare, redacția noastră a furnizat cu rapiditate informații de care tecucenii au nevoie.

Sancționarea obiectivă a derapajelor morale și legale petrecute în administrația locală, face obiectul celor mai citite articole publicate recent. Tecucenii s-au săturat de presa de partid, plătită cu mii de euro, bani „la valiză”, pentru a susține ideile și idioțeniile unora și pentru a-i apăra pe alții.

Performanța în mediul online se datorează în primul rând neafilierii politice cu un anumit partid, fiind finanțată doar din surse proprii și transparente. În Municipiul Tecuci, partidele locale au constituit grupuri de presă pentru a le susține activitate și dezinformarea impertinentă față de adversarii politici, fiind distribuite zeci de mii de lei către societăți cu zero salariați.

În clasamentul realizat prin intermediul rețelelor de socializare se poziționează și publicațiile online Fii Informat Umbrărești (2), Ziarul Tecucean (3) dar și Radio Tecuci Director (4).

Mulțumim pentru sprjin!

Verifică rezultatele pe luna MAI

Consultă audiența pentru luna MAI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *