duminică, septembrie 8

Poliția Municipiului Tecuci a fost dotată cu pistol radar

Poliția Municipiului Tecuci a fost dotată de curând cu un echipament radar tip TruCam pentru monitorizarea traficului rutier și depistarea vitezomanilor.

Problematica nerespectării vitezei legale în Municipiul Tecuci, a atras în ultimii ani zeci de accidente, cu precădere pe sectorul de drum din Zona Industrială, undele dintre ele chiar pe trecerea de pietoni.

În aprilie 2021 o bătrână a fost accidentată grav pe trecerea de pietoni după ce șoferul unei autoutilitare a lovit-o în plin, fiind preocupat cu telefonul mobil.

La începutul acestui an, doi bărbați și-au pierdut viața pe sectorul de drum Cuza Vodă, după ce au pierdut controlul volanului și au lovit în plin cupa unui tractor.

Împreună, ne dorim ca tecucenii să fie în siguranță în trafic pe străzile din Tecuci și felicităm dorința IPJ Galați de a susține activitatea Biroului Rutier Tecuci.

1 Comment

  • Tecucean

    De cei care consumă alcool, droguri, care fac liniuțe, drifturi, care parchează ilegal pe străzi înguste, care blochează trotuare, care blochează accesul în spații publice sau private, care conduc fără drept se ocupă cineva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *