marți, octombrie 1

Promisiune îndeplinită! Încep lucrările de modernizare pentru trecerea la nivel cu calea ferată

Încep lucrările de modernizare pentru trecerea la nivel cu calea ferată de la Gara de Nord din Tecuci!

Constructorul contractat de CFR Infrastructură (Galați) a obținut astăzi toate avizele și aprobările necesare în vederea demarării lucrărilor de modernizare solicitate de reprezentanții CFR.

Începând cu data de 24.07.2023, luni, circulația va fi RESTRICȚIONATĂ COMPLET la ieșirea din Tecuci către Tișița (Gara de Nord). Timp de 10 zile, constructorul va opera lucrări specifice pentru demontarea șinei de cale cerată, betonarea zonei în cauză și amplasarea structurilor speciale pentru trecerea la nivel cu calea ferată.

La începutul lunii MAI a.c, prefectul Claudiu Gavril, împreună cu Gabriel Oprea, Directorul Regional al Căii Ferate Galați, au vizitat amplasamentul din zona Gării de Nord din Tecuci, oferind asigurări cu privire la demararea viitoarelor investiții în Municipiul Tecuci. Citește mai mult AICI

Claudiu Gavril a obținut un rezultat important pentru tecuceni, în doar două luni de la prima vizită în teren, însoțit de directorul regional CFR (Galați), acțiunile solicitate încep să fie aplicate.

Felicitări!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *