miercuri, octombrie 2

CJ Galați. Investiții în sănătate la Tecuci. Proiect în valoare de 2.8 milioane de lei

Președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, a anunțat că va demara noi investiții în Municipiul Tecuci, mai cu seamă în sistemul de sănătate local. Sediul Ambulanței din Tecuci nu a fost cuprins în planurile de investiții realizate de actuala administrație, astăzi, securitatea construcției pune în pericol viețile cetățenilor și ale personalului.

Am aprobat astăzi o nouă investiție pentru sistemul de sănătate din Tecuci. Avem un proiect de eficientizare energetică a clădirii unde funcționează Ambulanța Tecuci, investiția fiind estimată la peste 2,8 milioane de lei.

Clădirea, care are o vechime de 68 de ani, va fi anvelopată termică și recompartimentată la interior. În plus, vor fi consolidate, reparate și protejate elementele structurale, șarpanta va fi refăcută și vor fi montate panouri fotovoltaice și solare.

 

 

De asemenea, la Tecuci vom construi și un spital nou, în cadrul unei investiții de peste 170 de milioane de lei. Astfel, în acest moment, se evaluează din punct de vedere tehnic oferta depusă la licitație.„, a declarat Costel Fotea pe o rețea de socializare.

 

Investițiile în sistemul de sănătate tecucean nu se opresc aici. Consiliul Județean Galați prin președintele Costel Fotea, a demarat licitația publică pentru contractarea unui ofertant pentru construcția noului corp al Spitalului Municipal „Anton Cincu” Tecuci.

Citește mai mult despre spitalul din Tecuci, AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *