vineri, septembrie 20

FOTO. Accident cu victime pe Bulevardul Victoriei din Tecuci

Sâmbătă, 26 august 2023, în jurul orei 9:18, pe Bulevardul Victoriei din Tecuci, în zona intersecției cu strada Transilvaniei, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci, s-a stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 33 de ani, din Matca, conducea un autoturism pe strada Transilvaniei. Atunci când a ajuns la intersecția cu Bulevardul Victoriei, ar fi pătruns pe culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcțiune și a intrat în impact cu un alt autoturism, care circula regulamentar și era condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Brăhășești, județul Galați.

A rezultat rănirea celui de-al doilea bărbat, care a fost preluat și transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate. La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în ambele cazuri.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă. Urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul, transmite IPJ Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *