miercuri, septembrie 18

FRAUDĂ la Primărie. Indicatoare rutiere mutate ILEGAL pentru a nu asfalta gropile!

FRAUDĂ la Primărie cu cântec penal! Primarul refuză să-și exercite atribuțiile în Municipiul Tecuci.

În urma unei adrese înaintată de publicația TECUCENI, CNAIR prin Direcția Regională Drumuri și Poduri Buzău confirmă neregulile și ilegalitățile săvârșite de către primarul COSTIN (PNL) din Tecuci.

Pe sectorul de drum din proximitatea benzinăriei ROMPETROL (ieșire din Tecuci către Galați), au fost mutate ILEGAL indicatoarele rutiere pentru a NU asfalta gropile apărute din cauza nerespectării limitei de tonaj pe drumurile publice.

Conform adresei nr. 3836 din 30.08.2023 transmisă de CNAIR, primăria a mutat în anul 2021 indicatoarele și refuză să soluționeze problema gropilor din sectorul de drum aflat pe teritoriul Municipiului Tecuci.

Astăzi, la 2 ani distanță, situația drumurilor din Municipiul Tecuci ridică îngrijorări la nivel de județ, infrastructura rutieră fiind sub nivelul unei comune sau a unui sat.

Primarul ridică din umeri când vine vorba de atribuțiile pentru care ESTE PLĂTIT! După ce a reconfirmat împrumutul de 300 de miliarde de lei VECHI, primarul este de negăsit când vine vorba de plombarea unei porțiuni de 100m de drum.

ADRESA CNAIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *