luni, septembrie 16

Accident grav lângă Tecuci. Un tânăr de 19 ani a intrat într-o mașină care circula regulamentar, dar șoferul ei era băut

La data de 01 septembrie 2023, în jurul orei 23:00, pe DE 581, în apropiere de localitatea Munteni, din județul Galați, a avut loc un accident rutier, în urma căruia trei persoane au fost rănite.

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit că un tânăr, de 19 ani, din comuna Gohor, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DE 581, dinspre municipiul Bârlad către municipiul Tecuci, la km 25, pe fondul unei depășiri, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care era condus regulamentar de un bărbat, de 38 de ani, din aceeași localitate ca și primul conducător auto, respectiv Gohor.

În urma impactului ambele autoturisme au fost avariate și au fost rănite trei persoane, fiind vorba de cei doi conducători auto și un alt tânăr de 19 ani, pasager pe bancheta dreaptă față în primul autovehicul. Persoanele au fost preluate și conduse la spital în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale.

La testarea alcoolscop, în cazul conducătorului auto de 19 ani rezultatul a fost negativ, însă la cel de 38 de ani, rezultatul a fost de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, la spital i s-au prelevat și mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili împrejurările exacte în care s-a produs acest accident rutier, transmite IPJ Galați.

 

Imagine reprezentativă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *