luni, septembrie 16

VIDEO. Focar de infecții într-un parc din Tecuci

Municipiul Tecuci se afundă în datorii, împrumuturi de sute de miliarde de lei și multe clădiri publice stau să cadă peste oameni.

Parcul „Ocaua lui Cuza” sau „Parcul Zoo„, se află într-un stadiu avansat de degradare.

În campania electorală din 2020, liberalii promiteau că vor reabilita acest parc pentru tecuceni în cel mai scurt timp după alegeri, astăzi, aflat la finele singurului mandat pe care îl va primi, edilul GEGI nu mai este preocupat de spațiul verde al orașului.

 

Pe parcursul mandatului, actualul primar promitea pentru tecuceni un amplu proiect de investiții, blocuri pentru tineri în proximitatea parcului și o reamenajare completă a locului care odată găzduia vestitul festival al muștarului.

Nici măcar un bec nu a fost montat în parc sau în apropierea acestuia, fiind un real pericol pe timpul nopții pentru cetățenii care traversează zona parcului.

VAX! 

Au trecut aproape 3 ani de mandat sub culorile liberale însă din Parcul „Zoo”, tot ce se mai poate recupera este fierul vechi!

Clădiirle au devenit astăzi groapa de gunoi ilegală a locuitorilor din proximitatea parcului, fiind depozitate aici, sute de kilograme de deșeuri menajere și deșeuri din construcții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *