joi, septembrie 19

UPDATE FOTO. 3 mașini implicate într-un incident rutier în Tecuci

Incidentul rutier a fost raportat în cursul zilei de 8 OCTOMBRIE 2023 pe drumul de legătură dintre Municipiul Tecuci și Comuna Matca.

Update:

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci, s-a stabilit că un bărbat, cu vârsta de 40 de ani, din comuna Umbrărești, județul Galați în timp ce conducea un autovehicul pe strada Cuza Vodă, în interiorul localității mai sus menționată, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul din fața sa și l-a acroșat în partea din spate.

Din impact, autoturismul lovit în partea din spate, condus de o femeie, cu vârsta de 34 de ani, din comuna Matca, a fost proiectat într-un
alt autovehicul, aflat pe acostamentul din partea dreapta a sensului său de mers și care era condus de un bărbat, cu vârsta de 46 de ani, din municipiul Tecuci.

În urma evenimentului rutier cele trei mașini implicate au fost avariate și au fost rănite două persoane, fiind vorba de conducătorul auto din primul autovehicul și conducătoarea auto.

Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate, unde femeia a rămas internată.

Toți cei trei conducători auto au fost testați cu privire la consumul de băuturi alcoolice, rezultatul fiind pozitiv doar în cazul bărbatului, de 40 de ani. Aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care la unitatea spitalicească i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă, respectiv conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *