duminică, septembrie 8

ANCHETĂ. Doi minori au fost atacați de o haită de câini în Tecuci

Doi copii de 16 ani au fost atacați în dimineața zilei de ieri (Duminică) de o haită de câini pe Bulevardul Victoriei, zonă centrală din Tecuci.

Tinerii se aflau în fața unui fast-food de pe strada mai sus menționată în jurul orei 9.

Din informațiile obținute pe surse, cei doi s-au prezentat la urgențe în cadrul Spitalului Municipal „Anton Cincu” din Tecuci pentru a primi îngrijiri.

Tecucenii plătesc zeci de miliarde de lei vechi pentru capturarea și îngrijirea câinilor fără stăpân, pe lângă sutele de milioane de lei virate lunar pentru salariații serviciului de ecarisaj din Tecuci.

Mai suntem în siguranță pe străzi?

În campania electorală din 2020, edilul liberal promitea tecucenilor că va rezolva problema câinilor fără stăpân, mai cu seamă, va muta padocul aflat în zona Kaufland din cauza zgomotului generat pe timpul nopții de animalele flămânde și chinuite.

VAX! La trei an de mandat, tecucenii sunt victimele propriilor alegeri, greșite din păcate de cele mai multe ori.

În luna IULIE 2023, publicația TECUCENI prezenta cazul unei femei, aflată la un pas să fie sfâșiată de patrupezii fără stăpân din centrul Municipiului Tecuci.

Astăzi, situația este neschimbată! La ceas de seară poți întâlni chiar și în centrul orașului Tecuci, haite de câini, înfometate și speriate de oameni.

Știre în curs de actualizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *