joi, septembrie 19

CJ Galați. Asfaltări în comunele Munteni, Ungureni și Ghidigeni în zilele următoare

Consiliul Județean Galați, reprezentat prin președintele Costel Fotea, desfășoară în aceste zile un amplu proiect de investiții în infrastructura rutieră din județul Galați.

Sunt lucrări ample de modernizare pe DJ 240, pe ruta Munteni – Țigănești – Ungureni- Slobozia Blăneasa – Negrilești – Slobozia Corni – Tălpigi – Gura Gârbovățului – Tăplău – Ghidigeni – Gefu – intersecția cu DN24, în cadrul unei investiții de peste 100 de milioane de lei.

Costel Fotea a declarat despre acest proiect: „Astăzi a început turnarea primului strat de asfalt și pe tronsonul din interiorul satului Ungureni (comuna Munteni), după ce drumul a fost refăcut de la zero. Mai mult, și partea carosabilă a fost extinsă cu mai bine de un metru.

Practic, în doar două zile, aici se vor turna peste 1600 de tone de asfalt.

Lucrări se realizează și la podurile de la Țigănești, Ungureni și Ghidigeni, precum și pe alte tronsoane ale drumului: trotuare și sisteme de scurgere a apelor pluviale în interiorul localității Țigănești (comuna Munteni), amenajare trotuare la Ungureni, modernizare drum între Țigănești și Ungureni, precum și între Gefu (comuna Ghidigeni) și intersecția cu DN24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *