marți, septembrie 17

CJ Galați a premiat 110 elevi din județ cu 1500 de lei pentru performanță

Intr-un moment deosebit, Consiliul Județean Galați a premiat 110 elevi din mediul rural pentru performanța lor excepțională în educație.

Acești tineri talentați, provenind din școli din comunele Valea Mărului, Matca, Cerțești, Peceneaga, Piscu, Drăgănești, Cudalbi, Liești, Grivița, Scheia, Cosmești, Nămoloasa, Tudor Vladimirescu, Ivesti, Smârdan, Tulucești, Vlădești, Slobozia Conachi, Tepu, Fârțănești, Corod, Ghidigeni, Brăhășești, Muntele Mare, Fundeni, Cuzama, Munteni, Vântori, Costache Negri, Indepen-dentența, Rediu, Barcea, Bălăbănești, Frumușita, Umbraș, Frumușani, Buciumeni, Corni.

Acești tineri remarcabili au obținut medii de peste 9 la absolvirea școlilor din respectivele comunități și au reușit să fie acceptați la cele mai prestigioase licee din județul Galați, și nu numai.

Cu bucurie, Consiliul Județean Galați a răsplătit fiecare dintre acești elevi deosebiți cu suma de 1500 de lei, în semn de apreciere pentru angajamentul lor în a obține performanțe educaționale deosebite.

Președintele Consiliului Județean Galați a transmis un mesaj de mândrie și încurajare pentru acești tineri talentați și le-a urat mult succes în toate eforturile lor viitoare. De asemenea, a felicitat părinții și cadrele didactice care i-au ghidat și sprijinit pe acești elevi în parcursul lor educațional.

Această inițiativă reprezintă o dovadă concretă a angajamentului pentru promovarea excelenței în învățământ și pentru sprijinirea tinerilor cu potențial deosebit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *