sâmbătă, octombrie 19

CJ Galați. Investiții în valoare de 64 de milioane de lei pentru Tecuci

Consiliul Județean Galați, coordonat de președintele Costel Fotea, a finalizat o importantă investiție de mediu în valoare de 64 de milioane de lei (13 milioane de euro).

După ce am reușit să închidem celebra groapă de gunoi de la Rateș, am finalizat și lucrările la stația de transfer a deșeurilor, care va deservi partea de nord-vest a județului, precum și la stația de compostare a deșeurilor vegetale, aflată la doar câțiva kilometri de bazinul legumicol de la Matca.

Este încă un pas mare pe care îl facem pentru gestionarea eficientă a deșeurilor și protejarea mediului înconjurător, reciclând mult mai mult, reducând emisiile de gaze cu efect de seră și conservând resursele naturale.
Stațiile au fost dotate și cu utilajele necesare, precum și cu șase camioane noi și mai multe containere de capacitate mare.
Mai mult, au fost amenajate și spații tehnice, o clădire administrativă, un bazin colector și un rezervor de mare capacitate.” se arată în comunicatul publicat de președintele CJ Galați, Costel Fotea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *