miercuri, octombrie 23

Crețule, ai fost un luptător până la capăt. Drum lin să ai acolo în ceruri

Tecucenii  au mai pierdut un OM. Doddy, așa cum era cunoscut în rândul prietenilor a plecat într-o altă lume. A plecat acolo unde îngerii cântă, iar lumina e permanentă.

Timp de mai mulți ani a făcut mii de oameni să zâmbească și să se simtă bine atunci când interacționa cu aceștia la restaurantul la care lucra.

A lăsat în urmă doi copii frumoși și o soție  îndurerată, dar și  mulți prieteni și apropiați care se vor uita în gol, gândindu-se la Doddy.

Inima  bună, iubitoare și plină de viață a lui Preutescu Georgian a cedat în această dimineață după ce a avut parte de o intervenție chirurgicală pe cord.  Zile și nopți întregi s-au rugat familia, prietenii și apropiații a lui Georgian ca să treacă cu bine peste această cumpănă.

„Știu că poate sunteți la serviciu. Sau… în drum spre casă. Poate sunteți la volan. Sau cu copilul în brațe. Poate la bucătărie….Sau pe stradă, însoțiți de griji și gânduri. Oriunde ați fi, vă rog eu frumos….găsiți loc pentru o rugăciune scurtă. Doar atât: Hai, Crețule! Luptă! Promit să încerc să dau în schimb vești bune.” Este mesajul lăsat de o prietenă de-a lui  seara trecută.

Din păcate, Doddy nu a mai putut să lupte. A plecat lăsând în urmă un gol imens.  Vestea tulburătoare a venit în această dimineață cu următorul mesaj plin de tristețe și durere: ”Astăzi suntem mai puțini. Mai puțin cu un Tată. Mai puțin cu un Soț. Mai puțin cu un Prieten. Doddy al nostru al tuturor….energic, inimos, cu zâmbetul pe buze, cu atâta viață in el …a plecat să ne zâmbească de Sus. Strângeți copiii în brațe, luați soția sau soțul de mână și strângeți cu putere mâna….uitați-vă cu grijă la prieteni, la oamenii care vă sunt Oameni! Și mulțumiți pentru tot ce aveți și sunteți. Astăzi! Mâine…. MÂINE nu este al nostru.”

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei, prietenilor și apropiaților!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *