duminică, septembrie 8

Accident în centrul orașului. Fetiță de 6 ani rănită

În cursul dimineții de ieri, 22 ianuarie 2024, în jurul orei 06:35, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, s-a produs un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din satul Fântâni, comuna Nicorești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii, când a ajuns la intersecția cu strada 1 Decembrie 1918, cu intenția de a-și continua deplasarea pe strada Elena Doamna, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, care era condus de o femeie, de 39 de ani, tot din satul Fântâni.

În urma acestui eveniment rutier a fost rănită ușor o minoră de 5 ani, aflată pe bancheta din spate stânga a celui de-al doilea autovehicul. Minora a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și nu a rămas internată.

La testarea cu aparatul etilotest rezultatele au fost negative în ambele cazuri, iar în cauză polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, a anunțat IPJ Galați.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *