joi, septembrie 19

Se vinde sau nu ARTESANA? Fondatorul Daniel Donici face dezvăluiri de ultimă oră

Aflați într-o vizită de lucru în Franța, la Paris, fondatorii brandului tecucean ARTESANA au deschis porțile valului de speculații cu privire la cedarea firmei către un consorțiu francez printr-o postare pe o rețea de socializare.

Ulterior valului de mesaje primite, Daniel Donici a revenit cu clarificări

“Mulțumesc tuturor pentru mesajele primite cu ocazia ultimei postări. Este un sentiment foarte plăcut să vedem câți dintre voi consideră Artesana un „love brand” și să simțim atâta căldură din partea voastră! ❤️

Artesana fost întotdeauna despre mai mult decât bani pentru noi. A pornit de la visul meu de a „face o brânză”, fără a da importanță cifrelor din cont. Multă vreme au fost doar zerouri, fără nicio cifră înainte! 

Suntem mândri că Artesana este o afacere de familie, unde lucrează familii pentru familiile din România și, de curând și din diaspora, extinzându-ne ușor-ușor către toate familiile din lume! 

Adevărul este că nu am vândut. Totul a fost doar un exercițiu de imaginație pentru noi, pentru a ne pune în ipostaza de a reflecta asupra viitorului nostru și pentru a vedea reacțiile voastre minunate. 

Pentru noi, retragerea nu este o opțiune acum. Avem încă multe de realizat și nu vrem să vă dezamăgim pe voi, clienții noștri minunați.

Vă mulțumim încă o dată pentru sprijinul necondiționat și pentru că sunteți alături de noi în această călătorie incredibilă!

Cu drag și recunoștință,
Alina și Daniel “

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *