joi, septembrie 19

Elevii CNAE au obținut locul I la etapa regională în cadrul competiției Business Plan

Elevii Colegiului Național de Agricultură și Economie (CNAE) Tecuci au descoperit tainele antreprenoriatului prin întocmirea planului de afaceri al F.E. BOGADI AGRO S.R.L. coordonați de prof. dr. Stanciu Nicoleta și Gheorghe Oana Monica și au pornit într-o minunată călătorie privind cultivarea căpșunelor, dar și a consumului fructelor proaspete, calificându-se la etapa națională a competiției Business Plan.

Calificarea la etapa națională s-a realizat după ce elevii au obținut Locul I la etapa locală, Locul I la etapa județeană și Locul I la etapa regională, Regiunea de Sud-Est.

Competiția Business Plan a firmelor de exercițiu este organizată sub coordonarea CNDIPT – ROCT, prin inspectoratele școlare / unitățile de învățământ subordonate și constă în prezentarea planului de afaceri realizat de către elevii claselor a XI-a.

Vă invităm să-i însoțiți în această călătorie până la Târgoviște, orașul unde se va desfășura etapa națională a acestui concurs organizat de Ministerul Educației! Să le urăm mult succes!

Prof. dr. Nicoleta Stanciu

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *