vineri, septembrie 20

Un hotel de milioane de euro se va ridica în centrul Municipiului Tecuci

Societatea comercială S.C. TRANSFERO TURISTIC SRL, administrată de soția actualului primar, GEGI, intenționează să reabiliteze și să extindă fosta clădire în care și-au desfășurat activitatea ani întregi medicii de familie din Tecuci.

Cunoscută drept „fosta circă” de cei mai mulți tecuceni, clădirea a fost lăsată în paragină mai mulți ani de zile, cu un scop anume.

APM

Conform anunțului publicat de Agenția Națională de Proiecție a Mediului Galați, construcția va avea 2 etaje și 13 locuri de parcare, în suprafață totală de peste 2000 de mp. Consultă proiectul ACUM

Procedura de vânzare a clădirii ridică semne de întrebare, după ce mai bine de 10 ani de zile, clădirea a fost lăsată să se degradeze, fără a prezenta interes pentru o investiție atât de semnificativă.

Investiții de milioane de euro iar tecucenii muncesc pe salariu MINIM!

Societatea TRANSFERO TURISTC a înregistrat în perioada 2021-2022 câștiguri substanțiale după instalarea moștenitorului imperiului GEGI la primăria Tecuci.

În anul 2022, societatea administrată de familia GEGI, a obținut peste 2 milioane de lei PROFIT, în timp ce foștii angajați ne-au transmis că lucrau până la 16 ore pe zi, pe salariul minim, restul fiind încasat la negru !

Avere familiei Costin s-a dublat în cei 4 ani de mandat la Primăria Tecuci

Bloc de apartamente la fosta unitate militară, vilă de locuit de lux cu etaj, mașini de teren scumpe și mai nou un hotel în buricul orașului.

Toate aceste “realizări” impresionante ale primarului Grigore Costin în valoare de milioane de euro au fost posibile doar datorită nouă, tecucenilor. Puțini știu că înainte de alegerile din 2020, grupul de firme GEGI nu avea o situație financiară bună, dar s-a redresat și dezvoltat ca prin minune de când patronul a ajuns Primar.

O fi oare o coincidență? O fi doar noroc? Sau asistăm la o schemă elaborată de spălare de bani, primiți drept șpagă din acel “10%” luat din toate contractele pe care Primăria le oferă, pe stilul Buzatu? 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *