vineri, septembrie 20

O nouă performanță în lumea muzicii pentru Anastasia Maria Chicos din Tecuci

Sâmbătă, 11 mai, orașul Buzău a găzduit cea de-a II-a ediție a Festivalului Național de Muzică Pop și Muzică Populară „Primăvara Mini Vedetelor”, un eveniment ce a adus în prim-plan tinerele  talente din întreaga țară. Printre participanții remarcabili s-a numărat și micuța Anastasia Maria Chicos, care a strălucit pe scena festivalului cu prestația sa impresionantă.

Anastasia Maria Chicos a impresionat publicul și juriul cu talentul său neînsemnat, reușind să câștige trofeul grupei la categoria 4-6 ani în sectiunea de muzică pop româneasc. Cu o voce plină de emoție și expresivitate, micuța a câștigat inimile tuturor celor prezenți.

Nu doar în muzica pop s-a evidențiat talentul acestei mici artiste, ci și în muzica populară, unde a obținut locul 1 în competiție. Interpretarea ei autentică și pasiunea pentru folclor au fost apreciate de către juriu, iar reușita sa a fost întâmpinată cu entuziasm de către public.

 

Felicitări Anastasia Maria Chicos pentru performanța remarcabilă și pentru aducerea bucuriei în inimile tuturor celor prezenți la acest eveniment deosebit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *