vineri, septembrie 20

Au trecut 2 ani de la finalizarea licitației pentru asfaltarea tronsonului Transilvaniei-Nicorești

2 ani de laude și promisiuni = ZERO centimetrii de asfalt turnat!

Pe 18 mai 2022, conform SEAP, se finaliza procedura simplificată pentru elaborarea proiectului tehnic și executarea lucrărilor de asfaltare pentru străzile Transilvaniei, Nicorești, Tudor Pamfile, Plugului și Matei Basarab.

Contractul în valoare de peste 13.000.000 de lei (2.600.000 de euro), a fost atribuit aceleași societății comerciale BRIALBET SRL, o firmă despre care s-a mai scris că este sub lupa DNA pentru că ar primi cu dedicație toate contractele de lucrări publice.

2 ani de incompetență, amatorism și promisiuni goale

În August 2022, primarul GEGI COSTIN anunța că a semnat autorizația de construire pentru tronsonul Transilvaniei-Nicorești-Tudor Pamfile, dar și pentru străzile Plugului și Matei Basarab.

La aproape 2 ani de zile de la atribuirea contractului și după ce primarul GEGI a autorizat lucrările, starea străzilor Transilvaniei-Nicorești-Tudor Pamfile este ACEEAȘI, înrăutățindu-se pe zi ce trece.

Totalizăm 4 ani de când tronsonul cunoscut drept “Centura mică” se află într-o stare foarte proastă, provocând multiple accidente, incidente neplăcute și disconfort miilor de tecuceni riverani

Nici locuitorii străzilor Plugului și Matei Basarab nu pot spune că sunt mândri de asfaltul pus de firma apropiată familiei COSTIN.

Pe strada Matei Basarab, utilajele societății câștigătoare și-au suspendat activitatea de săptămâni bune, asfaltul fiind turnat în valuri și pe alocuri, deja spart pentru alte lucrări la rețeaua de canalizare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *