vineri, septembrie 20

Furt la Tecuci. Un bărbat de 40 de ani a fost arestat preventiv

La data de 13 mai 2024, în jurul orei 18:05, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au fost sesizați, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost victima unei infracțiuni de furt, săvârșită în municipiul Tecuci, din județul Galați.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii, fiind vorba de un bărbat, de 40 de ani, din comuna Nicorești, județul Galați, care, s-ar fi apropiat de femeia, de 73 de ani, din spate, și i-ar fi smuls lănțișorul de la gât, în timp ce aceasta se afla în dreptul ușii de acces în scarabimobilului în care domiciliază.

După administrarea probatoriului în cauza penală, la data de 14 mai 2024, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 15 mai, să fie prezentat la Judecătoria Tecuci, în vederea dispunerii măsurii arestării preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *