luni, septembrie 16

Tecuciul ar putea avea un punct de lucru RAR

În cursul zilei de joi, 16 mai 2024, Registrul Auto Român a realizat primele cărți de înmatriculare pentru utilaje agricole pe raza județului Galați, folosind un laborator mobil din dotarea RAR Galați.

Claudiu-Sorin GAVRIL, fost prefect al județului Galați, sprijină activitatea inspectorilor RAR, realizând un prim demers în vederea redeschiderii punctului de activitate al Registrului Auto Român pe raza Municipiului Tecuci în perioada următoare.

Astăzi, împreună cu șeful Registrului Auto Român Galați, Cătălin Cristache, am făcut un pas important pentru asigurarea accesului la servicii de calitate în domeniul înmatriculării și omologării vehiculelor. Cu ajutorul laboratorului mobil, au fost emise primele documente – cărți și omologări – pentru mai multe tractoare, care vor putea fi înscrise fără ca proprietarii să se mai deplaseze la Galați.

Acesta a fost primul demers făcut în vederea redeschiderii reprezentanței RAR în Tecuci, ceea ce va însemna un aspect extrem de important pentru locuitorii din municipiu și din împrejurimi, care vor avea acces facil la servicii esențiale legate de înregistrarea și omologarea vehiculelor, fără a mai fi nevoiți să parcurgă distanțe mari pentru aceste formalități.

Acțiunea de astăzi nu reprezintă doar un angajament pentru îmbunătățirea infrastructurii și serviciilor din domeniul auto, ci și o manifestare a dorinței noastre de a sprijini dezvoltarea și progresul comunității locale.„,  Claudiu-Sorin GAVRIL.

Reamintim faptul că, la finele lunii martie, în calitate de prefect, Claudiu-Sorin GAVRIL a semnat ordinul de prefect privind deschiderea punctului de lucru pentru înmaatriculări auto și eliberare/ridicări permise în Municipiul Tecuci.

Citește mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *