joi, septembrie 19

Promisiunea de campanie „Casa Seniorilor” a PNL rămâne doar un vis pentru tecuceni!

Pe 9 septembrie 2020, actualul primar PNL, GEGI COSTIN, promitea reabilitarea unei clădiri aflată în proprietatea primăriei Tecuci și critica aspru activitatea fostului primar, Constantin-Cătălin Hurdubae.

Proprietatea neutilizată în prezent, ar fi trebuit să deservească activitatea seniorilor tecuceni, fiind în fapt un centru de zi cu activități de relaxare.

După mai bine de 3 ani de zile de la instalarea în funcția de primar al Municipiului Tecuci, situația clădirii este neschimbată, ba mai mult, se degradează pe zi ce trece.

Gogoșile electorale au continuat și pe parcursul mandatului, prin comenzi politice la ziarele de partid.

În luna februarie 2023, Ziarul Tecucean redacta un editorial despre finanțarea acestui proiect și importanța lui pentru comunitatea locală tecuceană.

Proiectul în valoare de 891.823,90 LEI ar trebui să fie gata cel târziu în luna FEBRUARIE 2025, mai exact în aproximativ 8 LUNI, un termen aproape imposibil.

Citește comunicatul de presă AICI

Promisiunile electorale ale liberalului GEGI cad una câte una, din cauza intereselor proprii și ale partidului, păgubind tecucenii din 4 în 4 ani.

Pentru a prezenta realitatea corectă din orașul Tecuci, publicația TECUCENI oferă drept la replică persoanelor vizate de prezentul material.

Punctul de vedere poate fi transmis electronic pe adresa de e-mail [email protected] și va fi publicat în completarea prezentului material, pentru a respecta principiul fairplay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *