duminică, septembrie 8

Contract în valoare de 9000 de euro pentru serviciile unei membre PNL

Sistemul electronic de achiziții publice (SEAP) scoate la iveală noi combinații cu dedicație făcute de administrația liberală, la ordinul viitorul exPRIMAR GEGI.

În data de 21 mai, au fost achiziționate servicii de divertisment în valoare de 450 de milioane de lei vechi, echivalentul a 9 mii de euro, achiziție atribuită direct societății DIFESTAS JESARI SRL cu sediul în Podoleni și administrată de Nechifor Andreea Diana.

Societatea, administrată de o angajată a societății PIEȚE PREST TEC SRL, membră PNL, a primit un contract mai mare decât întreaga activitate din anul 2022, conform bilanțului anual publicat de MF.

Pentru doar 3 ore de prestație, societatea va încasa 9 mii de euro, de 4 ori mai mult decât încasările totale din anul 2022.

Ce tipuri de servicii va presta societatea doamnei NECHIFOR DIANA nu este încă cert, dar un lucru sigur va fi cu siguranță, va încasa în 3 ore de muncă mai mult decât mulți tecuceni într-un an calendaristic!

Pentru a prezenta realitatea corectă din orașul Tecuci, publicația TECUCENI oferă drept la replică persoanelor vizate de prezentul material.

Punctul de vedere poate fi transmis electronic pe adresa de e-mail [email protected] și va fi publicat în completarea prezentului material, pentru a respecta principiul fairplay.

Mergi către anunțul de achiziție

Mergi către informațiile societății Difestas Jesari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *