duminică, septembrie 8

Întreruperi de curent pe raza județului Galați

A worker repairs electrical lines as Long Islanders continue their cleanup efforts in the aftermath of Superstorm Sandy in Plainview, N.Y.

Săptămâna 3-7 iunie este prima din ultimele luni în care Distribuție Energie Electrică România (DEER) – Sucursala Galați nu a anunțat nicio întrerupere programată în municipiul Galați. Sunt, însă, câteva prevăzute în județ.

Luni, 3 iunie, vor fi lucrări în Suceveni, ce vor duce la întreruperi de curent de maximum opt ore, în zona SMA, Vărzărie.

Marți, 4 iunie, vor fi afectați temporar consumatori din Smârdan, sat Mihail Kogălniceanu (zona de la str. Nicolae Grigorescu spre Cișmele), până la trei ore, și din Tulucești (inclusiv sediul primăriei, școala, motelul Nef, depozitul de materiale de construcții, Universal Aurora, Euxin, Passiflora și Elenor), până la opt ore.

Miercuri, 5 iunie, sunt programate lucrări la Suceveni (zona SMA) și Corod (satele Corod, Blânzi și Brătulești), iar joi, 6 iunie, din nou la Tulucești (zona fostului CAP și străzile Calea Galați, Troiței, Albatrosului, Florilor, Toporașului, Vadului, Bisericii, Stadionului).

Toate datele cu privire la întreruperile programate ale furnizării de energie electrică – zone, străzi, nume de firme – sunt preluate de pe site-ul DEER.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *