duminică, septembrie 8

Copil lovit pe trecere de pietoni din oraș. Micuțul a ajuns la spital

La data de 14 iunie 2024, în jurul orei 07:40, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unui minor.

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 54 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea autoturismul, având direcția de deplasare către localitatea Drăgănești, în apropiere de intersecția cu strada Ștefan Petică, ar fi surprins și accidentat un pieton care se afla în traversarea străzii pe marcajul pietonal, pe sensul de deplasare al autoturismului.

În urma impactului, a rezultat vătămarea pietonului, fiind vorba despre un minor, în vârstă de 11 ani, din localitatea Munteni, județul Galați. Acesta a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, informează IPJ Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *