luni, iulie 1

George Stângă trebuie să părăsească PNL

Gălățenii au votat pe 9 iunie iar rezultatul este clar, George Stângă trebuie să demisioneze de la conducerea PNL Galați după rezultatul obținut.

Anca Melinte scrie într-un editorial publicat în cotidianul Viața Liberă despre cum a involuat Partidul Național Liberal filiala Galați în ultimii anii sub conducerea lui Stângă și a finilor și cumetrilor angajați prin concursuri cu cântec politic la cel mai înalt nivel al instituțiilor gălățene.

Doar 3 aleși din 27 în Consiliul Local al municipiului Galați și doar 8 mandate din 34 în Consiliul Județean Galați! Oficial, aceasta este „performanța” obținută de PNL Galați la alegerile locale din 9 iunie 2024. Mandate obținute pe baza unor voturi centralizate cu greu, dar oficiale: 7.423 de voturi, însemnând 8,55 din totalul opțiunilor electorale valabil exprimate la Consiliul Local Galați, și, respectiv, 38.726 de voturi, traduse în 18,24 procente la Consiliul Județean Galați” scrie Viața Liberă despre activitatea liberalului Stângă.

Surse apropiate de PNL Galați au declarat sub protecția anonimatului pentru publicația TECUCENI faptul că mai mulți membri din forul de conducere al biroului gălățean ar fi fost constrânși să demisoneze pentru a-l proteja de Stângă de o posibilă demitere publică aprobată de mai-marii de la București.

A fost înaintată chiar și o scrisoare deschisă prin care se cere demisia acestuia și reformarea partidului după alegerile din 9 iunie, iar un banner a apărut la sediul central din Galati.

Mai multe despre istoria PNL Galați la alegerile locale poți citi AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *