sâmbătă, septembrie 7

O femeie din Tecuci a ajuns la spital în urma unui incident rutier petrecut la Independența

Marți, 25 iunie 2024, în jurul orei 12:24, la intersecția DN 25 cu strada Alexandru Ioan Cuza, în interiorul localității Independența din județul Galați, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. 

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din aceeași localitate, conducea un autoturism pe drumul menționat, având direcția de deplasare dinspre Tecuci către Galați. La un moment dat ar fi intrat în coliziune față-spate cu un alt autovehicul condus de un tânăr de 27 de ani, din municipiul Tecuci, din impact acesta fiind proiectat într-un alt autovehicul, condus de către un bărbat de 53 de ani, din municipiul Galați. 

În urma accidentului rutier a rezultat avarierea autovehiculelor și rănirea unei femei în vârstă de 50 de ani, din municipiul Tecuci, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 27 de ani. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale de specialitate. 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Galați.

Foto: Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *