duminică, septembrie 8

Copilaș lovit grav de o mașină la Tălpigi

În  data de 24 iulie, în jurul orelor 17:00, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 240, în interiorul satului Tălpigi, comuna Ghidigeni, din județul Galați.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că un autoturism, condus de o femeie de 28 de ani, din localitatea Tutova, județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe drumul menționat, având direcția de deplasare către comuna Negrilești, ar fi acroșat un minor, în vârstă de 8 ani, din satul Tălpigi, care ar fi traversat strada, în timp ce se afla pe bicicletă.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul Județean Galați, în vederea primirii de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, și deține permis de conducere valabil.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și pentru luarea măsurilor legale ce se impun, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a anunțat IPJ Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *